Održano svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju za školsku/akademsku godinu 2022./2023.“

Dana 5. prosinca 2022. godine u prostorijama Društvenog doma Strmec održano je svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju za školsku/akademsku godinu 2022./2023., a Ugovore sa stipendistima potpisao je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec. Grad Sveta Nedelja dodijelio je sveukupno 60 stipendija.

 

Za školsku/akademsku godinu 2022./2023. dodijeljeno je sveukupno 20 učeničkih i 40 studentskih stipendija, odnosno sveukupno 60 stipendija. Stipendije su dodijeljene u iznosu od 600,00 kn (79,63 EUR) mjesečno za učenike u razdoblju od 1.09.2022. godine do 31.08.2023. godine i 900,00 kn (119,45 EUR) mjesečno za studente za razdoblje od 01.10.2022.  godine do 30.09.2023. godine.

 

Dodijeljeno je 10 stipendija učenicima deficitarnih zanimanja prema preporuci za obrazovnu upisnu politiku stipendiranja HZZ-a, 5 stipendija učenicima srednjih škola na osnovu  kriterija socio-ekonomskog statusa, te 5 stipendija učenicima na osnovu kriterija izvrsnosti.

 

Studentima je dodijeljeno 10 stipendija u obrazovnim programima prema preporuci za obrazovnu upisnu politiku stipendiranja HZZ-a, 19 stipendija preddiplomskog studija na osnovu kriterija socio-ekonomskog statusa, 6 stipendija diplomskog studija na osnovu  kriterija socio-ekonomskog statusa, te 5 stipendija studentima na osnovu kriterija izvrsnosti.

 

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec čestitao je svim stipendistima i zaželio im puno uspjeha u daljnjem radu i obrazovanju te je istaknuo kako iz njegovog primjera mogu vidjeti da se na koncu trud i rad uvijek isplate. U ime stipendista Gradu se zahvalio student Antonio Miletić. Nakon potpisanih Ugovora stipendisti su svoje druženje nastavili s gradonačelnikom uz neformalni razgovor.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite