Počinje isplata prigodnih jednokratnih naknada ,,Božićnica” umirovljenicima i nezaposlenim osobama

Temeljem Odluke gradonačelnika Grada Svete Nedelje Darija Zurovca o isplati prigodnih jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama povodom božićnih blagdana od dana 08.11.2022. godine, isplaćivati će se „Božićnice“ u iznosu od 250,00 kuna, prema sljedećim kriterijima:

 1. Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
 2. Visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 2.801 kn,
 3. Nezaposlenost koja se dokazuje podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (samo nezaposlene osobe koje neće biti na popisnoj listi dostavljenoj od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje).

 

Isplata će se obavljati po naseljima u društvenim domovima i zgradi gradske uprave  od srijede 07. prosinca 2022. godine do ponedjeljka 19. prosinca 2022. godine i to svaki radni dan,  (osim na dane blagdana i neradne dane subotom i nedjeljom)) i to kako slijedi:

 1. naselje Bestovje, 07. prosinca od 09,00 do 13,00 sati
  na adresi: DD Bestovje, Prudnjaki 2a, Bestovje
 2. naselje Brezje, 08. prosinca od 9,00 do 13,00 sati
  na adresi: DD Brezje, Franje Gredelja 4, Brezje
 3. naselje Jagnjić Dol-Mala Gorica-Srebrnjak, 9. prosinca od 9,00 do 13,00 sati
  na adresi: DD Mala Gorica, Augusta Šenoe 34, Mala Gorica
 4. naselja Kerestinec-Kalinovica-Žitarka, 12. prosinca od 9,00 do 13,00 sati
  na adresi: DD Kerestinec, Rimski trg 1, Kerestinec
 5. naselje Novaki, 13. prosinca od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: DD Novaki, Novačka cesta 16, Novaki
 6. naselje Orešje, 14. prosinca od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: DD Orešje, Trg lipa 30, Orešje
 7. naselje Rakitje, 15. prosinca od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: DD Rakitje, Rakitska cesta 4, Rakitje
 8. naselje Strmec, 16. prosinca od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: DD Strmec, Vladimira Nazora 13, Strmec
 9. naselja Sveta Nedelja-Svetonedeljski Breg, 19. prosinca od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi zgrade Gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5 (prizemlje).

Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska od mirovine za mjesec listopad ili studeni 2022. godine/ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec listopad ili studeni 2022. godine i Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje nezaposlenih  osoba koje neće biti na popisnoj listi dobivenoj od HZZ.

Ukoliko građani koji ostvaruju ovo pravo ne podignu „Božićnicu“ u svom naselju, slobodni su istu podići na bilo kojoj od drugih navedenih lokacija.

S obzirom na moguću situaciju vezanu uz širenje virusa i bolesti, mole se sugrađani da se pridržavaju odgovarajućih mjera preveniranja zdravlja.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite