Dodijeljena Javna priznanja Grada Svete Nedelje

U Gradskoj vijećnici dana 12. prosinca održan je svečani prijem povodom dodjele Javnih priznanja Grada Svete Nedelje. Istaknute sportaše i glazbenike dočekao je gradonačelnik Dario Zurovec.

Javno priznanje Grada Svete Nedelje za izvanredan uspjeh u sportu dodijeljen je Borni Krajini za osvojeno 1. mjesto na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske 2022. za mlađe seniore i seniorke u kategoriji koplje, održanom u Zagrebu 3. i 4. rujna te kategorizaciji Sportaša Hrvatske III. kategorije – vrhunski sportaš, Davidu Dorčiću za izvanredan uspjeh u sportu za osvojeno 1. mjesto na Državnom prvenstvu Slovenije i Hrvatske 2022. u kategoriji MX 50, Patriku Žalcu za izvanredan uspjeh u sportu za osvojeno 3. mjesto na državnom veslačkom prvenstvu za seniore i veterane održanom 8. svibnja 2022., u kategoriji 5+ osmerac te kategorizaciji Sportaša Hrvatske IV. kategorije – vrsni sportaš.

Snježani Kufek, Sari Golubić i Manueli Rožić članicama Judo kluba Sakura dodijeljeno je Javno priznanje Grada Svete Nedelje za izvanredan uspjeh u sportu za osvojeno 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u katama U23 2022. te Karli Dabić za vrijedan uspjeh i osvojeno 5. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za juniorke 2022.

Javno priznanje Grada Svete Nedelje dodijeljeno je Tonki Klarić za osvojenu 2. nagradu na međunarodnom natjecanju Memorijal Jurica Murai & Murai grand prix 2022 u kategoriji B, održanom u Varaždinu u svibnju 2022. i Franji Klariću za osvojenu 2. nagradu  na Međunarodnom natjecanju puhača.

Uz javna priznanja, dodijeljene su i novčane nagrade sportašima i glazbenicima.

Na samome početku gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao svima na izvrsnim rezultatima. „Postigli ste vrhunske uspjehe te vam na tome od srca čestitam. Kao što uvijek ističem, budite i dalje uporni, marljivi, trudite se i zalažite, a uspjeh i nagrade u tom slučaju neće izostati. “ istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec.

David Dorčić uručio je Zahvalnicu gradonačelniku te se zahvalio na ukazanoj podršci, a također i Irena Lacković u ime Judo kluba Sakura za potporu u projektu ”Hačiko i zdrave navike” te se zahvalila na pomoći u realizaciji projekta. Podsjećamo, ,,Hačiko i zdrave navike” slikovnica je za djecu koja za cilj ima promociju  zdravlja te podizanje svijesti i znanja o važnosti zdravlja i zdravih navika od najranije dobi. Judo klub Sakura obišao je tisuću svetonedeljske djece kojima je uručena slikovnica.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite