SVEČANI PRIJEM JOŠKA GVARDIOLA

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec u pratnji zamjenika Gabrijela Deaka i predsjednika Gradskog vijeća Mateja Vrdoljaka danas je svečano primio najboljeg nogometaša/stopera i našeg reprezentativca Joška Gvardiola.

Joško, trenutno jedan od najtraženijih nogometaša, u vijećnicu je stigao u pratnji članova obitelji, majke Sanje, oca Tihomira i sestre Franke. Gradonačelnik Zurovec mu je tom prilikom od srca mu čestitao na svim postignutim uspjesima, ne samo onima sa svjetskog prvenstva u Kataru, te uručio Javno priznanje Grada Svete Nedelje za izvanredan uspjeh. „Iako smo svi kao nacija, ali i šire, iznimno ponosni na postignuti rezultat na svjetskom nogometnom prvenstvu, moram ipak reći kako mi ipak najveći ponos predstavlja uspjeh ovako mladog i talentiranog nogometaša. Joško, tvoje nevjerojatne sposobnosti koje su rezultat dugogodišnjeg truda i ulaganja, ali i velikog odricanja, samo su dokaz kako je sve moguće kada to zaista želiš. Postati najbolji stoper na svijetu sa samo 20 godina – ostavlja nas sve bez teksta! Siguran sam da je uspjehu pridonio svakako i život u Svetoj Nedelji“ našalio se na kraju gradonačelnik Dario Zurovec. „Roditeljima našeg Joška mogu samo izraziti najveće poštovanje jer ovakav uspjeh sina sigurno ne bi bio moguć i bez vašeg velikog truda, zalaganja i odricanja. Isto tako, drago mi je da ste upravo Svetu Nedelju prepoznali kao mjestogdje je dom.. Čestitke od srca!“ nadodao je gradonačelnik Dario Zuovec.

Upravo zbog mjesta prebivališta gradonačelnik Dario Zurovec je s Joškom Gvardiolom svečano otkrio novu ulaznu tablu koja će u budućnosti krasiti ulaze u grad, a koja kaže – Grad Sveta Nedelja – Ulaz (ne) brani Joško Gvardiol.

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite