Dodjela Javnih priznanja Grada Svete Nedelje

U Gradskoj vijećnici dana 06. veljače održan je svečani prijem povodom dodjele Javnih priznanja Grada Svete Nedelje. Istaknute državne prvake u judu i autoslalomu, te uspješnog inovatora dočekao je gradonačelnik Dario Zurovec.

 

Javno priznanje Grada Svete Nedelje za izvanredan uspjeh u sportu dodijeljen je judašici Petri Ugarković za osvojeno 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za djevojčice u kategoriji CURICE U14 – 40kg i automobilistu Dariju Merliću za osvojeno 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u autoslalomu za 2022. godinu (ujedno i Sportaš Hrvatske III. Kategorije – vrhunski sportaš).

 

Za osvojenu zlatnu medalju na 20. međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 022. i osvojenu srebrnu medalju na Internationale Fachmesse „Ideen-Erfindungen-Neuheiten“ Nurnberg IENA 2022. s inovacijom „Pametna plank strunjača / Smart Plank Mat“ javno priznanje dodijeljeno je inovatoru Tinu Oršiću. Uz Javna priznanja, dodijeljene su i novčane nagrade sportašima i inovatoru.

 

Na samome početku gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao svima na izvrsnim rezultatima. „Postigli ste vrhunske uspjehe. Našu judašicu Petru i njen uspjeh pratimo već godinama, čestitam joj na trudu i vjerujem da je pred nama još dugi niz druženja. Darijo je aktualni državni prvak u autoslalomu. Drago mi je vidjeti i nagraditi uspjeh u ovako, usudim se reći, opasnom i izazovnom sportu. Čestitke od srca! A učeniku Tinu koji je, uz podršku svojih mentora i kolega na projektu, postigao nevjerojatan inovacijski uspjeh, želim još mnoštvo ideja i inovativnih rješenja koje će uvelike doprinijeti razvoju tehnologije i razvoju civilnog društva. Još jednom, vaš uspjeh je hvale vrijedan, a mi ćemo vam uvijek biti podrška na putovanjima ka uspjehu !“ istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite