Svetonedeljski fašnik – 18.02.2023.!

Svetonedeljski fašnik održat će se u subotu, 18. veljače 2023. godine na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji s početkom u 11.00 sati.

Vrijeme je da potjeramo zimu plesom pod maskama, da se nakratko pretvorimo u omiljenu princezu ili strašnog zombija i da brige i ozbiljnost zamijenimo smijehom i ludorijama!

Ove smo godine za naše najmlađe pripremili i nezaboravno putovanje u svijet magije na koje će ih povesti pobjednik devete sezone ‘Supertalenta‘ Magic Leon i svojim trikovima, sigurni smo, ostaviti i male i velike posjetitelje bez daha! 🪄

Za veselu atmosferu pobrinut će se dječji zborovi, kostimirane dječje skupine osnovnih škola i vrtića te Plesni klub Balans koji će nastupati na glavnoj pozornici, u posjet nam stižu i Minnie i Mickey Mouse, a da zabava bude sigurna od raznih zlikovaca i čudovišta brinut će Spiderman i Thor!

Program započinje točno u 11 sati na Trgu Ante Starčevića, a sve male posjetitelje, uz besplatne krafne i sokove, očekuje i besplatan facepainting i modeliranje balona!

11:00 – DJEČJI PROGRAM

Nastupaju:

Dječji vrtići (Slavuj, Osmijeh, Didi)
Strmečki mališani
Dječji zbor Pikići
Dječji zbor Arija
Udruga Balans-Code
Osnovna škola Sveta Nedelja
Osnovna škola Vladimir Deščak
Voditelj: Bojan Jambrošić

Besplatan facepainting
Mađioničarski show MAGIC LEON
Modeliranje balona
Za posjetitelje besplatne krafne i sokovi!

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite