Isplata prigodnih jednokratnih naknada ,,Uskrsnica” umirovljenicima i nezaposlenim osobama

Dana 1. ožujka 2023. godine gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec donio je Odluku o isplati prigodnih jednokratnih naknada „Uskrsnica“ umirovljenicima i nezaposlenim osobama s područja grada Svete Nedelje, u iznosu od 35,00 eura odnosno 263,71 kunu (Prilikom preračunavanja koristi se fiksni tečaj konverzije, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a  koji je utvrdilo Vijeće Europske unije), prema sljedećim kriterijima:

  1. Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
  2. Visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 398,17 eura odnosno 3.000,00 kuna,
  3. Nezaposlenost koja se dokazuje podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (samo nezaposlene osobe koje neće biti na popisnoj listi dostavljenoj od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje).

Isplata će se obavljati po naseljima u Društvenim domovima i zgradi Gradske uprave razdoblju od 20. ožujka do 30. ožujka 2023. godine kako slijedi:

  1. naselje Bestovje, 20. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
    na adresi: DD Bestovje, Prudnjaki 2a, Bestovje
  2. naselje Brezje, 21. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
    na adresi: Franje Gredelja 4, Brezje
  3. naselja Jagnjić Dol-Mala Gorica-Srebrnjak, 22. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
    na adresi: Augusta Šenoe 34, Mala Gorica
  4. naselja Kerestinec-Kalinovica-Žitarka, 23. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
    na adresi: Rimski trg 1, Kerestinec
  5. naselje Novaki, 24. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
    na adresi: Novačka cesta 16, Novaki
  6. naselje Orešje, 27. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
    na adresi: Trg lipa 30, Orešje
  7. naselje Rakitje, 28. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
    na adresi: Rakitska cesta 4, Rakitje
  8. naselje Strmec, 29. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
    na adresi: Vladimira Nazora 13, Strmec
  9. naselja Sveta Nedelja-Svetonedeljski Breg, 30. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
    na adresi zgrade Gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5 (prizemlje).

Svi korisnici koji nisu uspjeli podignuti prigodnu jednokratnu naknadu na prethodno navedenim lokacijama, dana 31. ožujka mogu podignuti na adresi zgrade Gradske uprave, Trg A. Starčevića 5, Sveta Nedelja (prizemlje).

Isplata će se obavljati uz predočenje osobne iskaznice, odreska mirovine za mjesec veljaču ili ožujak 2023. godine ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec veljaču ili ožujak 2023. godine i temeljem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje nezaposlenih osoba koje neće biti evidentirane na popisnoj listi dobivenoj od strane HZZ.

Ukoliko građani koji ostvaruju ovo pravo ne podignu „Uskrsnicu“ u svom naselju, slobodni su istu podići na bilo kojoj od drugih navedenih lokacija.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite