Održana Konstituirajuća sjednica Gradskog savjeta mladih

Jučer, 14. ožujka 2023. godine s početkom u 18,00 sati održana je Konstituirajuća sjednica Gradskog savjeta mladih. Sjednicu je sazvao predsjednik Gradskog vijeća Matej Vrdoljak, a nazočili su svi članovi Savjeta. Nakon jednoglasno prihvaćenog Dnevnog reda pristupilo se izboru predsjednika i zamjenika predsjednika Savjeta. Pristigao je jedan prijedlog te je jednoglasno prihvaćena Sara Šikac za predsjednicu Savjeta mladih, dok je Stjepan Gabrica zamjenik predsjednice.

„Čestitam izabranima u ime Grada i Gradskog vijeća, kao i u svoje osobno ime. Kao što znate vaša uloga može biti velika, ovisi samo o vašem angažmanu. Nadam se kako ćete na svojim sjednicama raspravljati o pitanjima koja su bitna za razvoj Svete Nedelje na području mladih. Siguran sam kako će biti puno kvalitetnih i konstruktivnih prijedloga koje ćemo razmatrati, a moja vrata su vam uvijek otvorena za bilo kakvu pomoć jer nam je zajednički interes poboljšanje uvjeta za mlade na našem području“ naglasio je predsjednik Gradskog vijeća Matej Vrdoljak.

Ostali članovi Gradskog savjeta mladih Grada Svete Nedelje su Jakov Babić (nazočila zamjena Snježna Kufek), Nikica Mikulić, Marko Leskovar, Stjepan Rede i Dario Vrčković.

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite