Strategija zelene urbane obnove Grada Svete Nedelje

Grad Sveta Nedelja pokrenuo je izradu Strategije zelene urbane obnove za razdoblje od 10 godina, u suradnji s Urbanističkim institutom Hrvatske s ciljem razvoja zelene infrastrukture, integracije rješenja temeljenih na prirodi, unapređenja kružnog gospodarenja prostorom i zgradama, ostvarenja ciljeva energetske učinkovitosti, prilagodbe klimatskim promjenama i jačanja otpornosti na rizike.

Kako bi se strategija kvalitetno i sveobuhvatno izradila, Grad Sveta Nedelja provodi anketu kojom želi prikupiti stavove, razmišljanja, potrebe i želje stanovnika Grada Svete Nedelje na temu zelene infrastrukture te napuštenih i neiskorištenih prostora.

Na temelju rezultata ankete, Grad Sveta Nedelja definirat će konačna rješenja i projekte koji će biti prilagođeni potrebama stanovništva, a kojima se u konačnici povećava kvaliteta javnih prostora te posljedično kvaliteta života na području grada Svete Nedelje.

Na službenoj web stranici Grada Svete Nedelje objavljena je anketa, čiji rezultati će se koristiti za izradu Strategije zelene urbane obnove Grada Sveta Nedelja.

Pozivaju se na sudjelovanje u anketi svi stanovnici Svete Nedelje, te njezini posjetitelji! Anketa je anonimna.

Ovaj projekt financira Europska unija – NextGenerationEU kroz NPOO.

Poveznica na anketu: https://grad-svetanedelja.hr/stanovnici/strategija-zelene-urbane-obnove/

Zelena urbana obnova

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite