Poziv Ministarstva obrane Republike Hrvatske

Temeljem članka 21. i 22. Zakona o obrani («Narodne novine» broj: 73/13,75/15 i 27/16 Pravilnik o načinu vođenja evidencije vojnih obveznika i izvršavanju vojne obveze, „Narodne novine“ broj 114/14 ) POZIVAMO SVE MUŠKE OSOBE, HRVATSKE DRŽAVLJANE, ROĐENE 2005. GODINE I STARIJIH GODIŠTA KOJI DO SADA NISU UPISANI U VOJNU EVIDENCIJU, a imaju prebivalište na području Grada Samobora i Grada Sveta Nedelja da se jave u GRADSKU VIJEĆNICU GRADA SAMOBORA poradi uvođenja u vojnu evidenciju.

Uvođenje u vojnu evidenciju obavljat će se 17. i 18. travnja 2023. godine, u vremenu od 09,00 do 14,30 sati.

Poradi uvođenja u vojnu evidenciju pozvane osobe obvezne su predočiti osobnu iskaznicu ili domovnicu, OIB.
Osobe na koje se odnosi ovaj poziv obvezne su se odazvati, bez obzira da li su dobile pojedinačni poziv, a eventualnu spriječenost osobno ili putem roditelja ili članova uže obitelji opravdati Područnom odsjeku za poslove obrane Zagreb-Zapad.

Hrvatski državljani koji borave u inozemstvu upis u vojnu evidenciju mogu provesti putem diplomatske misije ili konzularnog ureda Republike Hrvatske u državi u kojoj borave.
Obveza uvođenja u vojnu evidenciju proizlazi iz Zakona o obrani, uz napomenu kako je obveza služenja vojnog roka suspendirana odlukom Hrvatskog sabora.
Detaljnije informacije o uvođenju u vojnu evidenciju potražite na www.morh.hr.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite