Svetonedeljska roštiljada 2023

U sklopu proslave Dana grada Svete Nedelje ne propustite tradicionalnu Svetonedeljsku roštiljadu u subotu 3. lipnja 2023. godine od 14 sati na jezeru Kipišće!

Uz veselo druženje i natjecateljski duh brojnih ekipa i mahera roštilja, očekuje vas zabavni show voditelja Marija Petrekovića. Najmlađe posjetitelje očekuje bogat i besplatan dječji animacijski program, a u glazbenom dijelu programa zabavljat će nas CURE IZ CENTRA!

Pravilnik i prijave za natjecanje na Svetonedeljskoj roštiljadi 2023. pogledajte i preuzmite u nastavku ove obavijesti.

Prijave se zaprimaju najkasnije do 26. svibnja 2023. godine:

 1. osobno predajom ispunjenog obrasca Prijave u Svenkom d.o.o., Svetonedeljska cesta 96,
  10 431 Sveta Nedelja ili
 2. putem e-maila: svenkom@svenkom.hr

*Broj natjecateljskih ekipa ograničen je na 30.

Popratni dokumenti

P-R-A-V-I-L-N-I-K-SVETONEDELJSKA-ROSTILJADA-2023.docx
Pravilnik o natjecanju na Svetonedeljskoj roštiljadi 2023P-R-A-V-I-L-N-I-K-SVETONEDELJSKA-ROSTILJADA-2023.docx (29.7 KB)
PRIJAVNICA-ROSTILJADA-2023.doc
Prijavnica za natjecanje u pripremanju ćevapčića 2023PRIJAVNICA-ROSTILJADA-2023.doc (2.21 MB)

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite