Izabrano novo vodstvo Sportske zajednice Grada Svete Nedelje

Jučer je održana Izborna sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Svete Nedelje kojoj su nazočili članovi kako bi donijeli odluku o novoj upravi. Sjednici su nazočili i predsjednik Gradskog vijeća Matej Vrdoljak, te potpredsjednik Karlo Lacković te drugi gosti. Nakon utvrđivanja dnevnog reda sjednice i verifikacije predstavnika članova, jednoglasno su donesene odluke o razrješenju dotadašnjeg predsjednika Slobodana Matića i ostalih dužnosnika, izboru novog predsjednika Zajednice, članova Izvršnog i Nadzornog odbora te imenovanja osoba ovlaštenih za zastupanje SZGSN. Također, jednoglasno i bez primjedbi usvojen je zapisnik s redovne sjednice, kao i izvješća o radu u protekloj godini. Predsjednik na odlasku zahvalio je podršci grada prilikom rada u svom mandatu te poželio sreću budućem vodstvu.

Novoizabrani predsjednik Sportske zajednice je Martin Obradović, ujedno i jedini kandidat koji je u predviđenom roku zadovoljio sve potrebne kriterije. Najavio je ciljeve kojima se planira baviti u okviru svog programa. Istaknuo je rad na uspostavi boljeg dijaloga s gradom, uključivanje većeg broja djece u sportske programe, unaprjeđenje upravljačkih i organizacijskih kapaciteta sportske zajednice, redefiniranje kriterija za dodjelu sredstava članicama, inkluzivnost, podršku rekreativnom sportu te pokretanje aktivnosti koje će voditi prema novim oblicima financiranja organizacije. Nakon kraćeg predstavljanja, okupljeni su ga pozdravili pljeskom, bez dodatnih upita i komentara.Uz Martina Obradovića kao predsjednika, u novi sastav Izvršnog odbora prihvaćeni su Karlo Lacković i Goran Draclin za funkciju dopredsjednika te Igor Matić, Igor Ševo, Sebastijan Šikac i Krešimir Poljak kao članovi. Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Martina Jaklenec te članovi Vladimir Sekelj i Josip Hlevnjak.

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite