Ronilački klub AdriatiCro održao završnu konferenciju projekta „Zaštita i sigurnost“ u Svetoj Nedelji

Ronilački klub AdriatiCro Zagreb u sklopu projekta Zaštita i sigurnost, a u suradnji s Gradom Sveta Nedelja, 24. svibnja 2023. održao je završnu konferenciju projekta „Zaštita i sigurnost“ u prostorima turističko-informativnog centra u Svetoj Nedelji. Završnoj konferenciji prisustvovali su glasnogovornica grada Sveta Nedelja Anja Blažina Boljević, članovi Stožera civilne zaštite grada Sveta Nedelja, članovi te zapovjednici VZG Sveta Nedelja, voditelj tima koordinatora volontera Dario Duić, voditelj projekta Armando Suša te volonteri na projektu kao i koordinatori volonterskih timova.

Dario Duić kao voditelj koordinatora volonterskih timova te predsjednik kluba ukratko je predstavio motive za početak projekta te izvršene ciljeve Ronilačkog kluba AdriatiCro Zagreb te je predstavio djelovanje i postojanje kluba svim uzvanicima te zašto smatra da je RK AdriatiCro idealan za ovaj projekt. Armando Suša kao voditelj projekta predstavio je aktivnosti projekta, njihovu razradu te kronološki po aktivnostima kako je i što odrađeno.

Ivan Štimac u funkciji zapovjednika VZG-a Sveta Nedelja naglasio je „U ovih 18 mjeseci koliko je trajao projekt „Zaštita i sigurnost“ odrađeno je jako puno aktivnosti u suradnji s Ronilačkim klubom AdriatiCro iz Zagreba te su ljudski potencijali stožera civilne zaštite grada Sveta Nedelja svakako bogatiji za iskustvo i stečeno znanje koje su dobili kroz provođenje aktivnosti na projektu poput edukacija pretraživanja dna jezera i rijeka te spašavanja unesrećenih, podvodne orijentacije te podizanja tereta s dubina.“

Projekt „Zaštita i sigurnost“ traje 18 mjeseci, odnosno do 1. lipnja 2023. godine. Supotpisnici Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava su Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva kao Posrednička tijela prve i druge razine.

 

 

Ukupna vrijednost projekta i iznos bespovratnih sredstava je 475.458,40 HRK, a iznos EU potpore iz
Europskog socijalnog fonda je 85% (404.139,64 HRK). Preostalih 15% sredstava (71.318,76) osigurano je
iz Državnog proračuna Republike Hrvatske – Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sva pitanja oko projekta i samog djelovanja ronilačkog kluba AdriatiCro Zagreb možete poslati putem
maila: info@adriaticro.hr a za sve informacije o projektu, mogućnostima uključivanja i rasporedu
aktivnosti, pozivamo Vas da pratite web i Facebook stranicu Ronilačkog kluba AdriatiCro Zagreb i web
stranicu Grada Sveta Nedelja.
Više informacija o EU fondovima možete vidjeti na stranici www.strukturnifondovi.hr

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Ronilačkog kluba AdriatiCro Zagreb. Stajališta izražena u ovome priopćenju isključiva su odgovornost Ronilačkog kluba AdriatiCro Zagreb i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

 

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite