Održana tradicionalna Svetonedeljska roštiljada!

U subotu, 03. lipnja održana je  tradicionalna Svetonedeljska rostiljada. 21 ekipa se natjecala u pripremi ćevapčića, a nakon ocjena peteročlanog žirija dodijeljene su i nagrade za one najuspješnije.

Žiri u sastavu Marko ‘Gladuš’, Fran Lauš, Mario Mandaric, ‘Zagorec’ i Ivan Jarnec ocijenili su anonimno predane uzorke te je ekipa s 90 bodova – Planinarsko društvo Pinkeleci zauzela 3.mjesto, Dječji vrtić Didi s 96 bodova 2.mjesto, dok su ovogodišnji pobjednici ekipa s 97 bodova Ples sa zvijezdama. Kroz ovu zabavnu odiseju vodio nas je Mario Petreković
Za najsimpatičniju ekipu odabrana je Vatrogasna zajednica Grada Sveta Nedelja. Svi posjetitelji uživali su u bogatom popratnom programu, degustaciji besplatnih ćevapa te animacijskom parku za najmlađe, dok se za glazbeni ugođaj pobrino se sastav Cure iz Centra.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite