Delegacija kineskog okruga Lin`an (Hangzhou) posjetila Svetu Nedelju

Danas, 08.06.2023. godine, u Gradskoj vijećnici održan je svečani prijem delegacije iz Republike Kine, okrug Lin`an, Hangzhou. Načelnik okruga narodne vlade Lin`an Yang Zewei pristigao je u pratnji direktora ureda narodne vlade okruga Lin’an Chen Donga, direktora Ureda podružnice Lin’an za planiranje i upravljanje prirodnim resursima Jiang Xueronga, direktora ureda za financije Huang Shengyuna, te ostalih suradnika. U Gradskoj vijećnici delegaciju je dočekao zamjenik gradonačelnika Grada Svete Nedelje Gabrijel Deak.

Nakon uvodnog dijela, razmjene informacija o djelovanju dviju strana, razgovarali su o mogućnosti ulaganja od strane internacionalnih odnosno kineskih kompanija u Svetu Nedelju, o prilikama u smislu porezne politike, te poduzetničkim klimama.

Delegacija iz Lin’an predstavila je svoje investicijsko okruženje i politiku privlačenja i promicanja ulaganja, te istaknula prednosti svog poduzetničkog okruženja. Također su naglasili kako velike napore ulažu i na području podrške poduzetništvu i inovacijama kako bi privukli poduzetničke projekte u Lin’an.

Zamjenik gradonačelnik Gabrijel Deak istaknuo je kako je Sveta Nedelja zbog svojeg geoprometnog položaja, kao i svih poreznih rasterećenja koje je provela, kao i pozitivne politike prema poduzetnicima, privlačna investitorima. „Svakako bi me veselilo kada bi se otvorila mogućnost suradnje i još jedne velike investicije jer bi se samim time otvorila nova radna mjesta. Isto tako, nadam se kako ćemo ovim novim poznanstvom otvoriti mogućnosti i našim postojećim poduzetnicima za širenje rada na inozemno tržište odnosno područje Republike Kine“ naglasio je zamjenik gradonačelnik Grada Svete Nedelje Gabrijel Deak.

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite