Grad Sveta Nedelja financira logopedske vježbe za djecu s područja Svete Nedelje

Grad Sveta Nedelja osigurao je sredstva za prvu digitalnu logopedsku vježbenicu za djecu s artikulacijskim poremećajima – ,,Kokolingo”. Kokolingo je digitalna logopedska vježbalica za djecu s izgovornim poremećajima. Listići i vježbe koji su ključan dio logopedske terapije pretvoreni su u šareno, interaktivno i digitalno iskustvo kakvo bi se moglo svidjeti djeci. Logopedske vježbe uz zabavnu video igru pomažu djeci da isprave pogrešan izgovor glasova.

Uz pristup Kokolingo aplikaciji, Grad Sveta Nedelja je osigurao i superviziju od strane logopeda koji će provoditi online terapije s djecom i pisati individualizirane programa rada.

Prijave za online logopedske vježbe moguće su putem linka  ili QR koda. Troškove ovog programa u potpunosti snosi Grad Sveta Nedelja.

Kokolingo je zamišljen kao zabavna gusarska igra kroz koju dijete prolazi kao pomorsku avanturu, a svaki uspjeh nagrađen je gusarskim novčićima koje može zamijeniti za nešto u virtualnom dućanu. Ukratko, svi klasični elementi igre su tu, da zagarantiraju zabavu i motivaciju, a kroz sve potrebne upute djecu i roditelje pomoću video zapisa provodi veseli gusar.

 

 

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite