Održavanje zemljišta i okoliša zgrada – obavijest

Ovim putem podsjećamo vlasnike i korisnike nekretnina (obrađenih i neobrađenih poljoprivrednih zemljišta, izgrađenih i neizgrađenih zemljišta i slično) na području Grada Svete Nedelje o obvezi održavanja  i uređivanja istih, a sukladno Odluci o komunalnom redu (Glasnik Grada Svete Nedelje 7/20, 3/22) i Odluci o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Grada Svete Nedelje (Glasnik Grada Svete Nedelje 7/18, 6/19, 9/20).

Navedene nekretnine su vlasnici i korisnici dužni održavati urednim, redovito koriti travu, orezivati živicu i grmlje, sprječavati obrastanje višegodišnjim raslinjem, uništavati i iskorijeniti ambroziju i druge korove prije cvatnje, koristi travu na javnim površini ispred svojih uličnih ograda, ukloniti smeće i građevinski otpad s istih.

Komunalni redari Grada će u nadolazećem razdoblju intenzivnije obilaziti područje Grada te će vlasnicima i korisnicima nekretnina koji se ne budu pridržavali odredbi iz navedenih Odluka biti izrečene propisane novčane kazne.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite