Privremena regulacija prometa – zatvaranje Stare ceste u naselju Bestovje za sav promet!

Zbog izvođenja radova na postavi novog asfaltnog kolnika dana 27. lipnja i 28. lipnja za sav promet zatvara se dio Stare ceste u naselju Bestovje.

Promet će se za to vrijeme preusmjeriti na privremeni obilazni pravac – Ulica dr. Franje Tuđmana.

Autobusna stajališta koja se nalaze na Staroj cesti privremeno se ukidaju. Besplatan unutar gradski javni prijevoz – linija 103 prometovat će Ulicom kralja Tomislava do malog kružnog toka u naselju Strmec gdje se okreće i prometuje dalje Ulicom dr. Franje Tuđmana. Molimo sve korisnike drugih autobusnih prijevoznika koji prometuju kroz naš grad da tijekom dana prate obavijesti o izmjeni trasa na službenim stranicama prijevoznika, kao i na web stranici Grada Svete Nedelje.

Sve sudionike prometa molimo za strpljenje i dodatan oprez!

Popratni dokumenti

LINIJA-103.png
Privremena trasa linije 103LINIJA-103.png (466.9 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite