Privremena regulacija prometa i privremeni vozni red autobusa od 06.07.2023. na dionici Ulice dr. F. Tuđmana !

Za sva vozila zatvorena je dionica Ulice dr. Franje Tuđmana od raskrižja sa Starom cestom u naselju Bestovje do kružnog toka u naselju Rakitje s obzirom da se izvode prekopi i da nije moguće propuštati autobuse.Promet će se za to vrijeme preusmjeriti na privremeni obilazni pravac – Ulica Vojvodići (Novaki) – Ulica Videkovići (Novaki) – Klanjec (Rakitje) – Rakitska cesta (Rakitje).
Navedena dionica bit će zatvorena do postave novog asfaltnog kolnika.
U privitku ove obavijesti nalazi se privremeni vozni red za liniju 102 i 103 te obavijest  i privremeni vozni red Autoturista o zabilaznim pravcima za Linije 151 i 156.
Ljubazno molimo sve sudionike u prometu za razmijevanje i strpljenje!

Popratni dokumenti

102-PRIVREMENI-VOZNI-RED.pdf
Arriva - Privremeni vozni red - Linija 102102-PRIVREMENI-VOZNI-RED.pdf (123 KB)
103-PRIVREMENI-VOZNI-RED.pdf
Arriva - Privremeni vozni red - Linija 103103-PRIVREMENI-VOZNI-RED.pdf (123.1 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite