Poziv na edukaciju – Korištenje interneta i informatičke pismenosti za ciljane skupine

Sukladno provedbi aktivnosti Hrvatskog Telekoma d.d. i Ugovoru o organizaciji i provedbi edukacija o korištenju interneta i informatičke pismenosti za ciljane skupine – broj KK.00-7/2023, tvrtka Okviri znanja d.o.o. obavještava Vas o održavanju besplatne edukacije u gradu Samoboru.

Ova edukacija, vezana uz projekt KK.02.1.1.01.0014 – RAZVOJ INFRASTRUKTURE ŠIROKOPOJASNOG PRISTUPA ZA PODRUČJE GRADA SVETE NEDELJE, GRADA SAMOBORA I OPĆINE STUPNIK, sastoji se od:

1) Edukacije o korištenju interneta za osobe starije životne dobi i umirovljenike, te
2) [ODGOĐENO] Edukacije za povećanje informatičke pismenosti za mlade i nezaposlene osobe radi stjecanja informatičkih vještina i znanja u svrhu povećanja zapošljivosti.

Održavanje edukacije doprinijet će smanjenju digitalnog jaza, povećanom korištenju e-usluga koje olakšavaju život građana, steći će se uvjeti za prekvalifikacije onih građana koji žele raditi odnosno nastaviti raditi te će se generalno postići njihova bolja uključenost u zajednicu.

Edukacija će se održati 28. srpnja 2023. godine na adresi Mali Tehnopolis, Vladka Mačeka 7, Samobor (1.kat).

i to prema sljedećem rasporedu:
Skupina umirovljenika i osoba starije životne dobi od 9:00 do 11:30 sati, a planirana edukacija za povećanje informatičke pismenosti za mlade i nezaposlene osobe bila je predviđena za termin od 12:30 – 15:00 sati no neće se održati te će se ista održati u novom terminu u rujnu.

Edukacija je potpuno besplatna te se je na istu nužno prijaviti na mail: info@okviri-znanja.hr ili na +385 99 545 2277 zaključno s 27.07.2023.

U prilogu možete pronaći terminski plan radionice.

Popratni dokumenti

1.-Program-edukacije-za-osobe-starije-zivotne-dobi-i-umirovljenike.pdf
1. Program edukacije za osobe starije životne dobi i umirovljenike1.-Program-edukacije-za-osobe-starije-zivotne-dobi-i-umirovljenike.pdf (139.5 KB)
2.-Program-edukacije-za-za-mlade-i-nezaposlene-osobe.pdf
2. Program edukacije za za mlade i nezaposlene osobe2.-Program-edukacije-za-za-mlade-i-nezaposlene-osobe.pdf (141.3 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite