Prijava štete nastale 19. – 21.07.2023.

Poštovani sugrađani!

Župan Zagrebačke županije donio je Odluku o proglašenju prirodne nepogode dana 26. srpnja 2023., između ostalog i za područje Grada Svete Nedelje, a vezano uz olujni i orkanski vjetar koji je nanio štetu na području našeg Grada u razdoblju od 19. do 21. srpnja 2023. godine.

Sukladno članku 25. Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda (NN 16/19) pozivamo sve građane koji to još nisu učinili, da prijave nastalu štetu na propisanom obrascu najkasnije do 3. kolovoza 2023. godine. Popunjeni obrazac možete poslati na email adresu: prijava.stete@grad-svetanedelja.hr ili osobno donijeti u Grad Svetu Nedelju, Trg Ante Starčevića 5, 10431 Sveta Nedelja, na glavni ulaz u prizemlju – kod zaštitara.

Navedeno je potrebno kako bi Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda objedinilo dostavljene podatke i iste proslijedilo dalje na adresu nadležnog tijela koje će odlučivati o daljnjim mjerama vezanim uz nepogodu koja je zadesila područje Grada Svete Nedelje.

U nastavku/prilogu možete preuzeti Obrazac PN-02, upute za digitalno potpisivanje obrasca ukoliko posjedujete elektroničku osobnu iskaznicu kako bi ispravno ispunjeni obrazac predali digitalnim putem.
Ukoliko imate fotografije štete možete ih poslati na jedan od tri načina:

 1. Online obrazac:
 2. Internet stranica: www.wetransfer.com
 3. Slanje na email: prijava.stete@grad-svetanedelja.hr

 

S poštovanjem,

 

                        Grad Sveta Nedelja

                        Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite