Hrvatski akademski gimnastički klub Mladost organizira Ljetnu školu zdravlja Živjeti zdravo

Ljetna škola zdravlja namijenjena je učenicima koji su završili 4. razred osnovne škole. Škola zdravlja se provodi u obliku dječjeg kampa i održat će se tijekom ljetnih praznika odnosno u razdoblju od 07. kolovoza do 04. rujna, u četiri termina u trajanju od sedam dana (šest noćenja).
Sudjelovanje djece u Ljetnoj školi zdravlja Živjeti zdravo na području Zagrebačke županije je besplatno te se u potpunosti financira sredstvima projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, iz sredstava Europskog socijalnog fonda.
U Zagrebačkoj županiji u razdoblju od 07. kolovoza do 04. rujna provest će ljetnu školu zdravlja Živjeti zdravo u terminima:
1. Termin 7. kolovoza
2. Termin 14. kolovoza
3. Termin 21. kolovoza
4. Termin 28. kolovoza
Tijekom boravka u ljetnoj školi zdravlja djeca će kroz zabavne i kreativne radionice i različite sportske aktivnosti učiti o važnosti različitih oblika tjelesne aktivnosti, pravilne prehrane za zdravlje i usvajanje zdravih životnih navika.
Osigurana su sredstva za sudjelovanje po dva učenika 4. razreda svih škola u Zagrebačkoj županiji. Sudjelovati mogu učenici matičnih i područnih škola.
Kontakt osoba: Marko Perko mag.cin., voditelj za koordinaciju Ljetne škole Živjeti zdravo, hagkmladost@gmail.com, mob: 0992137657

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite