Obavijest o subvencioniranju javnog prijevoza učenicima i redovnim studentima

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, 18.08.2023. godine donio je Odluku o subvencioniranju prijevoza učenika svih razreda srednjih škola i redovnih studenta koji imaju prebivalište na području grada Svete Nedelje u autobusnom, tramvajskom i željezničkom prijevozu na relaciji mjesto prebivališta – mjesto školovanja/studiranja.

Za ostvarivanje prava na subvenciju javnog prijevoza Samoborček i Autoturist nije potrebna ovjera Grada Svete Nedelje. Sva prava se ostvaruju direktno u poslovnicama istih. Vlada Republike Hrvatske subvencionira osnovnu učeničku mjesečnu pokaznu kartu u iznosu od 75% cijene, a preostalih 25% iznosa subvencionira Grad Sveta Nedelja.

Redovnim studentima subvencionira se autobusni prijevoz u iznosu od 75% cijene mjesečne karte, a preostalih 25% iznosa plaćaju studenti sami.

Linija Javne usluge (511 Samobor – Jagnjić Dol – Rakov Potok) subvencionirana je u potpunom iznosu učenicima i studentima.

Učenicima srednjih škola subvencionira se ZET autobusni, tramvajski i željeznički prijevoz u iznosu od 50% cijene mjesečne iskaznice, a preostalih 50% iznosa plaćaju učenici sami.

Učenici koji će pohađat praktičnu nastavu u mjesecu srpnju i kolovozu također imaju pravo na subvenciju uz predočenje odgovarajućeg dokaza o istome (ugovor, potvrda/uputa škole i sl.).

Redovnim studentima subvencionira se ZET autobusni, tramvajski i željeznički prijevoz u iznosu od 75% cijene mjesečne iskaznice, a preostalih 25% iznosa plaćaju studenti sami.

Učenici i redovni studenti koji studiraju izvan područja grada Zagreba i Zagrebačke županije obvezni su od Grada Svete Nedelje ishoditi posebnu Potvrdu o subvenciji prijevoza.

Za ostvarivanje prava na subvenciju javnog prijevoza ZET i HŽ potrebno je doći u Grad Svetu Nedelju, Trg Ante Starčevića 5, I. kat, ured broj 7, po Potvrdu o subvenciji javnog prijevoza. Potvrde se izdaju od ponedjeljka do petka u radnom vremenu uprave. Da bi navedena Potvrda bila izdana potrebno je donijeti odnosno priložiti sljedeću dokumentaciju:

 1. UČENICI – potvrdu o redovnom pohađanju škole koju izdaje tajništvo škole
 2. STUDENTI – potvrdu o redovnom studiranju koju izdaje studentska referada

Za dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj: 01/3335-436, 01/3335-425.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite