Sufinanciranje kupovine udžbenika svetonedeljskim srednjoškolcima

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec donio je Odluku o sufinanciranju kupovine udžbenika učenicima s područja grada Svete Nedelje, a koji pohađaju srednju školu u Samoboru, Zaprešiću, Zaboku ili drugim jedinicama lokalne samouprave (osim učenika koji pohađaju srednje škole na području grada Zagreba s obzirom na to da će besplatne udžbenike dobiti od Grada Zagreba).

Pravo na isplatu jednokranog iznosa od 150 eura ostvaruje se predajom zahtjeva u razdoblju od 1. rujna do 22. rujna 2023. godine. Podnositelj zahtjeva može biti punoljetan učenik srednje škole ili roditelj/staratelj malodobnog učenika srednje škole.

Zahtjev možete preuzeti u pilogu objave i poslati ga na e-mail adresu: sufinanciranje.udzbenika@grad-svetanedelja.hr. Uz zahtjev je potrebno priložiti kopiju osobne iskaznice i  kopiju tekućeg računa (IBAN) na koji će se izvršiti uplata u iznosu od 150,00 eura.

Za dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj 01/3335-425.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite