Natječaj – upis u program predškole 2023. – 2024.

DV Slavuj poizva poziva roditelje djece školskih obveznika koji nisu uključeni u redoviti program na upis u program predškole.
U pedagoškoj godini 2023./2024. u program predškole upisuju se djeca rođena 2017. godine i do 31. ožujka 2018. godine koja nisu uključena u redoviti program predškolskog odgoja (jednu godinu prije polaska u školu), te djeca s teškoćama u razvoju (dvije godine prije polaska u osnovnu školu).
Dokumentacija za upis djeteta u program predškole podnosi se osobno u tajništvo Dječjeg vrtića „Slavuj“, Obrtnička 13, Strmec u periodu od 04.09.2023. – 15.09.2023. godine, radnim danom od 8:00 – 16:00 sati.

Prije uključivanja djeteta u program predškole roditelj je obvezan potpisati s Dječjim vrtićem Ugovor o ostvarivanju programa.

Detaljne upute i popis dokumentacije potrebne za popis pronađite u prilogu ove objave.

Popratni dokumenti

NATJECAJ-UPISI-U-PROGRAM-PREDSKOLE-2023.-2024..docx
Poziv na upis u program predškole - DV SlavujNATJECAJ-UPISI-U-PROGRAM-PREDSKOLE-2023.-2024..docx (19.1 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite