Otvorene prijave na besplatnu filmsku radionicu za djecu

Akademski filmski klub poziva roditelje da prijave svoje najmlađe na besplatnu filmsku radionicu za djecu iz Svete Nedelje od 9 do 14 godina starosti. U sklopu radionice “Snimi film i postani superheroj!” djeca ne samo da će naučiti kako se stvara film već će zajedno potražiti odgovor na pitanje: postoje li u našem svijetu heroji koji ne nose plašteve?

Radionica će se održati u 3 subotnja termina (16., 23. i 30. rujna od 9 do 14h) u prostorijama Društvenog doma Strmec. Voditelji će najmlađima otkriti tajne filmskoga svijeta, naučiti ih razlikovati filmske vrste i rodove te im pružiti priliku da se okušaju kao glumice, redatelji i snimatelji. Osim stjecanja osnovnog znanja o filmskom zanatu u sklopu radionice “Snimi film i postani superheroj!” polaznici će moći snimiti vlastiti superherojski film kroz koji će zajedno preispitati ulogu superheroja u stvarnom svijetu i ukazati na činjenicu kako ne moraju svi junaci imati supermoći kako bi pomagali drugima.

Prijave i upiti zaprimaju se do 15. rujna na e-mail: akademskifilmskiklub@gmail.com. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj prijava je ograničen.

U suradnji s Udrugom Kameleon film nastao na radionici prikazat će se u sklopu Dječjeg tjedna Svete Nedelje.
Radionicu organizira Akademski filmski klub, a program se realizira uz potporu Grada Svete Nedelje.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite