Predaja zahtjeva za sufinanciranje udženika do 22. rujna

Podsjećamo, pravo na isplatu jednokratnog iznosa od 150 eura ostvaruje se predajom zahtjeva u razdoblju od 1. rujna do 22. rujna 2023. godine. Podnositelj zahtjeva može biti punoljetan učenik srednje škole ili roditelj/staratelj malodobnog učenika srednje škole.
Zahtjev možete preuzeti  klikom na poveznicu: https://grad-svetanedelja.hr/…/2023/09/Obrazac-RU-2023.pdf
Ispunjeni zahtjev dostavite na e-mail adresu: sufinanciranje.udzbenika@grad-svetanedelja.hr
Uz zahtjev je potrebno priložiti kopiju osobne iskaznice i kopiju tekućeg računa (IBAN) na koji će se izvršiti uplata u iznosu od 150,00 eura.
Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec donio je Odluku o sufinanciranju udžbenika učenicima s područja grada Svete Nedelje, a koji pohađaju srednju školu u Samoboru, Zaprešiću, Zaboku ili drugim jedinicama lokalne samouprave (osim učenika koji pohađaju srednje škole na području grada Zagreba, jer udžbenike osigurava Grad Zagreb).
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite