Sveta Nedelja – Najbolji grad srednje veličine za gospodarstvo

Na proglašenju najboljih gradova u Republici Hrvatskoj održanom danas u Zagrebu, Grad Sveta Nedelja osvojio je nagradu Najbolji srednji grad za gospodarstvo u Republici Hrvatskoj. Ove je godine Grad Sveta Nedelja ušao i u samo finale u kategoriji kvalitete života te u kategoriji Smart City.
Nagradu je preuzeo gradonačelnik Dario Zurovec te je tom prigodom istaknuo:

”Izuzetno mi je drago što smo opet osvojili nagradu u kategoriji gospodarstva te što smo u sve više kategorija u samom vrhu Hrvatske. Kvaliteta života, smart city rješenja, pomoć građanima i efikasnost uprave, samo su neke stavke u kojima smo među top 3 u državi, što je izniman napredak. Prvenstveno se moram zahvaliti našim poduzetnicima koji kod nas rade i stvaraju jer ova nagrada sigurno ne bi bilo bez njihovog truda”.
Izbor za Najbolji grad organiziraju Jutarnji list, portal Gradonačelnik.hr i agencija Ipsos.
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite