Svečani prijem najuspješnijih svetonedeljskih učenika, glazbenika i sportaša

Danas je održan svečani prijem najuspješnijih učenika OŠ Vladimir Deščak i OŠ Sveta Nedelja i njihovih mentora, te uspješnih glazbenika i sportaša s područja Svete Nedelje. U Gradskoj vijećnici dočekali su ih gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec i zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak. Dodijeljena su im priznanja i zahvalnice za uspjeh postignut na državnim natjecanjima u školskoj godini 2022./2023., te za uspjeh postignut na glazbenim i sportskim natjecanjima.

OŠ SVETA NEDELJA
Priznanja za vrijedan uspjeh u školskoj godini 2022/2023. dodijeljena su učenicima Osnovne škole Sveta Nedelja, članovima Školskog sportskog društva Žabac Sveta Nedelja za osvojeno 5. mjesto na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske u atletici za osnovne škole. Učenici su: Roko Brković, Jan Galic, Nik Galic, Niko Stojanović, Jurica Francetić, Leon Bašić, Karlo Vukoja, Sergej Balešević, Ivan Delonga i Jakov Mrkonjić. Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je Domagoju Francetiću, profesoru u Osnovnoj školi Sveta Nedelja i mentoru Školskog sportskog društva Žabac Sveta Nedelja.
Priznanje za izvanredan uspjeh u školskoj godini 2022./2023. dodijeljeno je Loreni Pihir za osvojeno 1. mjesto na Državnom natjecanju iz francuskog jezika, te Kori Crnogorac  za osvojeno 2. mjesto na Državnom natjecanju iz francuskog jezika. Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je Mirjani Ljubić Komočar, profesorici u Osnovnoj školi Sveta Nedelja i mentorici Lorene Pihir i Kore Crnogorac.
Priznanje za vrijedan uspjeh u školskoj godini 2022./2023. dodijeljeno je Franu Delišimunoviću za sudjelovanje na Državnoj smotri literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika LiDraNo 2023., a Zahvalnica Valentini Mršić, profesorici u Osnovnoj školi Sveta Nedelja i mentorici Frana Delišimunovića.
Priznanje za vrijedan uspjeh u školskoj godini 2022./2023. dodijeljeno je Dori Dobovičnik za osvojeno 9. mjesto na Državnom natjecanju iz tehničke kulture za sedme razrede, a Zahvalnica Tihomiru Seničaru, profesoru u Osnovnoj školi Sveta Nedelja i mentoru Dore Dobovičnik.

OŠ VLADIMIR DEŠČAK
Priznanje za izvanredan uspjeh u školskoj godini 2022./2023. dodijeljeno je Klari Posezi za osvojeno 1. mjesto na Državnom natjecanju iz engleskog jezika za sedme razrede, a Zahvalnica Ivi Antonović Glavač, profesorici u Osnovnoj školi Vladimir Deščak i mentorici Klare Posezi.
Priznanje za izvanredan uspjeh u školskoj godini 2022./2023. dodijeljeno je Timonu Draškoviću za osvojeno 2. mjesto na Državnom natjecanju iz njemačkog jezika za osme razrede, a Zahvalnica  Antoniji Štefanič, profesorici u Osnovnoj školi Vladimir Deščak i mentorici Timona Draškovića.
Priznanje za izvanredan uspjeh u školskoj godini 2022./2023. dodijeljeno je Ani Markoljević za osvojenu 3. nagradu na Državnom natjecanju iz matematike za pete razrede, a Zahvalnica Petri Markanović, profesorici u Osnovnoj školi Vladimir Deščak i mentorici Ane Markoljević.

OSTALI UČENICI
Priznanje za izvanredan uspjeh u školskoj godini 2022./2023. dodijeljeno je Luciji Ražov za osvojenu 3. nagradu na državnoj razini natjecanja iz fizike za srednje škole, kao i za sudjelovanje na Europskoj fizičkoj olimpijadi u Hannoveru.

SPORT
Priznanje za izvanredan uspjeh u sportu dodijeljeno je Hrvoju Kunštoviću za osvojeno 1. mjesto u kategoriji mlađi kadeti na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u boksu za mlađe kadete i kadete.
Priznanje za izvanredan uspjeh u sportu dodijeljeno je Magdaleni Šeketa za osvojeno 2. mjesto u kategoriji seniorki na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u ergometrima.
Priznanje za izvanredan uspjeh u sportu dodijeljeno je Tari Grdur za osvojeno 2. mjesto u kategoriji U12 na Otvorenom prvenstvu Mađarske u umjetničkom plivanju

GLAZBA
Priznanje za izvanredan uspjeh u glazbi dodijeljeno je Tonki Klarić za osvojenu 1. nagradu na  5. natjecanju mladih solista i ansambala u kategoriji III/SOLISTI – klavir, te Franji Klariću osvojenu 1. nagradu na  Međunarodnom natjecanju puhača Woodwind & Brass, u disciplini rog.

Gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao svima na izvrsnim rezultatima. „Zaista s ponosom mogu reći da su vaši postignuti rezultati impresivni, kako oni postignuti na državnim školskim natjecanjima, tako i oni postignuti u raznim sportskim kategorijama te glazbi. Ova priznanja i zahvalnice mali su znak pažnje, ali i potvrda da pratimo vaš rad i vaše uspjehe. Naša vrata su vam uvijek otvorena, te ćemo vam i u buduće biti podrška kako bi nastavili s izvrsnim rezultatima!“ naglasio je gradonačelnik.
Zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak pridružio se čestitkama učenicima, sportašima i glazbenicima, a također je pohvalio i čestitao roditeljima, mentorima, profesorima i trenerima koji su doprinijeli njihovom uspjehu.

 

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite