Održana županijska svečanost podjele zahvalnica za višestruko darovanu krv

Sedmero samoborskih i svetonedeljskih darivatelja krvi sinoć je na županijskoj svečanosti podjele zahvalnica za višestruko darovanu krv, primilo taj mali znak pažnje od Društva Crvenog križa Zagrebačke županije. Ukupno je dodijeljeno 217 zahvalnica.
Zahvalnice i srebrni znak priznanja za 75 darivanja krvi pripale su Freddyju Buriću i Stjepanu Kovačiću iz Svete Nedelje, a svetonedeljčan Ivan Draclin je primio zahvalnicu i brončani znak priznanja za 50 darivanja krvi.
Svečanost je održana u Vršilnici Novih dvora u Zaprešiću gdje su Samoborci i Svetonedeljčani stigli su u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, u pratnji ravnateljice Anice Francetić Kufrin i predsjednika Edija Kirschenheutera.
Na području Zagrebačke županije do 30. rujna ove godine prikupljeno je 9236 doza krvi u ukupno 136 akcija u kojima je sudjelovao i 351 novi darivatelj. Plan je da se do kraja godine prikupi 11 tisuća doza krvi.
Samoborski Crveni križ za svoje će darivatelje krvi svečanost dodjele zahvalnica i drugih priznanja upriličiti 7. prosinca.

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite