LAG SAVA – edukacija o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji

LAG SAVA organizira kratku edukaciju o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji i to na dvije lokacije obzirom da LAG pokriva široko područje.

Prijaviti se može za jednu od dvije ponuđene lokacije za koje pozivnice šaljemo u prilogu.

20.11.2023. – Marija Gorica (Kurija Kraj, Dubravička ul. 136, Kraj Donji) u 10 sati.

– 21.11.2023. – Jastrebarsko (Repro Eko Farma, Volavje 30) u 16 sati.

 

Predviđeno trajanje 2-3 sata. (ovisno o pitanjima sudionika). Obje edukacije će voditi ravnateljica centra dr. Rudolfa Steinera, dr. sc. Dijana Posavec. Više o centru dr. Rudolfa Steinera možete pročitati na https://centar-rudolf-steiner.com/o-nama/ .

Zbog ograničenog broja mjesta potrebne su prijave uz napomenu za koju od dvije lokacije se opredjeljuje: mailom na info@lagsava.hr ili na broj mobitela 095/4433-226.

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite