Isplata ,,Božićnica” umirovljenicima i nezaposlenima s područja grada Svete Nedelje

Podsjećamo, u tijeku je isplata „Božićnica“ umirovljenicima i nezaposlenima s područja grada Svete Nedelje.
Temeljem Odluke gradonačelnika Grada Svete Nedelje Darija Zurovca o isplati prigodnih jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama povodom božićnih blagdana od dana 24.10.2023. godine, isplaćivati će se „Božićnice“ u iznosu od 35,00 eura (263,71 kn), prema sljedećim kriterijima:
➡️Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
➡️Visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 398,17 eura (3.000,00 kn),
➡️Nezaposlenost koja se dokazuje Popisom nezaposlenih osoba dobivenim od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i/ili podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (samo nezaposlene osobe koje neće biti na spomenutoj popisnoj listi HZZ).
Isplata se obavlja po naseljima u društvenim domovima i zgradi Gradske uprave od ponedjeljka 04. prosinca 2023. godine do četvrtka 15. prosinca 2023. godine i to svaki radni dan (osim na dane blagdana i neradne dane subotom i nedjeljom) kako slijedi:
1️⃣. naselje Bestovje, 04. prosinca od 09,00 do 13,00 sati na adresi: DD Bestovje, Prudnjaki 2a, Bestovje
2️⃣. naselje Brezje, 05. prosinca od 9,00 do 13,00 sati na adresi: DD Brezje, Franje Gredelja 4, Brezje
3️⃣. naselje Jagnjić Dol-Mala Gorica-Srebrnjak, 6. prosinca od 9,00 do 13,00 sati na adresi: DD Mala Gorica, Augusta Šenoe 34, Mala Gorica
4️⃣. naselja Kerestinec-Kalinovica-Žitarka, 7. prosinca od 9,00 do 13,00 sati na adresi: DD Kerestinec, Rimski trg 1, Kerestinec
5️⃣.naselje Novaki, 8. prosinca od 9,00 do 13,00 sati, na adresi: DD Novaki, Novačka cesta 16, Novaki
6️⃣. naselje Orešje, 11. prosinca od 9,00 do 13,00 sati, na adresi: DD Orešje, Trg lipa 30, Orešje
7️⃣. naselje Rakitje, 12. prosinca od 9,00 do 13,00 sati, na adresi: DD Rakitje, Rakitska cesta 4, Rakitje
8️⃣. naselje Strmec, 13. prosinca od 9,00 do 13,00 sati, na adresi: DD Strmec, Vladimira Nazora 13, Strmec
9️⃣. naselja Sveta Nedelja-Svetonedeljski Breg, 14. prosinca od 9,00 do 13,00 sati, na adresi zgrade Gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5 (prizemlje).
Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska od mirovine za mjesec listopad, studeni ili prosinac 2023. godine/ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za navedene mjesece i Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje nezaposlenih osoba koje neće biti na popisnoj listi dobivenoj od HZZ.
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite