Noć muzeja u Svetoj Nedelji

Treća svetonedeljska ?Noć muzeja? je iza nas!
Centar Svete Nedelje i ove je godine bio pun šetača koji su na 5 lokacija duž Stilinovićeve i Svetonedeljske uživali u vrijednim izložbama i predavanjima.
Vrijedna kolekcija znački, prišivaka i vatrogasne opreme u svetonedeljskom Vatrogasnom domu, zbirka učeničkih radova i povijesnica svetonedeljskog školstva u OŠ Sveta Nedelja, likovni radovi Ogranka Matice hrvatske te predavanje i izložba o hrvatskom glagoljaštvu u knjižnici, privukli su i dosad najveći broj posjetitelja. Naravno, kao “šećer na kraju” tu je i neizostavna etno izložba u izvornoj svetonedeljskoj starinskoj kući obitelji Grlević/Dekanić i vrijedna kustosica teta Dragica, koji je upotpunila lijepu zimsku večer za sve posjetitelje.
Kako je bilo u svetonedeljskoj Noći muzeja, pogledajte u galeriji ?

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite