Isplata „Uskrsnica“ umirovljenicima i nezaposlenima s područja grada Svete Nedelje

Temeljem Odluke gradonačelnika Grada Svete Nedelje Darija Zurovca o isplati prigodnih jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama povodom blagdana Uskrsa od dana 21.02.2024. godine, isplaćivati će se „Uskrsnice“ u iznosu od 50,00 eura što je 15,00 eura više nego proteklih godina, a prema sljedećim kriterijima:

 1. Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
 2. Visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 465,00 eura – cenzus povećan s 398,00 eura na 465, 00 eura!
 3. Nezaposlenost koja se dokazuje Popisom nezaposlenih osoba dobivenim od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i/ili podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (samo nezaposlene osobe koje neće biti na spomenutoj popisnoj listi Zavoda).

Isplata će se obavljati po naseljima u društvenim domovima i zgradi Gradske uprave od ponedjeljka 18. ožujka 2024. godine do utorka 29. ožujka 2024. godine i to svaki radni dan (osim na dane blagdana i neradne dane subotom i nedjeljom) kako slijedi:

 1. naselje Bestovje, 18. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
  na adresi: DD Bestovje, Prudnjaki 2a, Bestovje
 2. naselje Brezje, 19. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
  na adresi: Franje Gredelja 4, Brezje
 3. naselje Jagnjić Dol-Mala Gorica-Srebrnjak, 20. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
  na adresi: Augusta Šenoe 34, Mala Gorica
 4. naselja Kerestinec-Kalinovica-Žitarka, 21. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
  na adresi: Rimski trg 1, Kerestinec
 5. naselje Novaki, 22. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: Novačka cesta 16, Novaki
 6. naselje Orešje, 25. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: Trg lipa 30, Orešje
 7. naselje Rakitje, 26. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: Rakitska cesta 4, Rakitje
 8. naselje Strmec, 27. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: Vladimira Nazora 13, Strmec
 9. naselja Sveta Nedelja-Svetonedeljski Breg, 28. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi zgrade gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5 (prizemlje)

Svi korisnici prigodne naknade koji zbog različitih situacija nisu uspjeli podignuti Uskrsnicu u redovne dane isplate (18.,19.,20.,21.,22.,25.,26.,27., 28. ožujka) 2024. godine na prethodno navedenim lokacijama mogu Uskrsnicu podignuti na blagajni  u zgradi gradske uprave na adresi Trg Ante Starčević 5, Sveta Nedelja (2. kat) najkasnije  do  5. travnja 2024. godine Svi korisnici prigodne naknade koji zbog različitih događanja nisu uspjeli podignuti „Uskrsnicu“ u redovne dane isplate na prethodno navedenim lokacijama mogu u nekoliko narednih dana istu podignuti na adresi Gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5, Sveta Nedelja.

Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska od mirovine za mjesec veljaču ili ožujak 2024. godine/ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec veljaču ili ožujak 2024. godine i/(ili) Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje nezaposlenih  osoba koje neće biti evidentirane na popisnoj listi dobivenoj od HZZ.

 

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite