Dan otvorenih vrata Civilne zaštite Grada Svete Nedelje

U povodu obilježavanja Dana civilne zaštite, u petak 01.03.2024. godine Stožer CZ Grada Svete Nedelje održao je Dan otvorenih vrata u svojim novouređenim prostorijama Stožera  u Društvenom domu Orešje.

Stožer CZ Grada Svete Nedelje tim povodom održao je i sjednicu Stožera gdje se razgovaralo o proteklim i budućim aktivnostima. Tom prilikom načelnik stožera i zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak istaknuo je „Zahvaljujem svim članovima na predanom radu, na dostupnosti i aktivnom uključivanju na području zaštite i sigurnosti naših sugrađana i njihove imovine. Hvala i svima koji su iskazali interes za uključivanje u postrojbu Opće namjene i koji su se danas pobliže upoznali s radom Stožera. Ako ima još zainteresiranih, a nisu nam se danas stigli pridružiti, slobodno nas kontaktirajte na e-mail civilna.zastita@grad-svetanedelja.hr“.

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite