Sakurama nagrada za zaslužni sportski kolektiv Zagrebačke županije i odlični rezultati na Turopoljskoj Frki

“Gdje ima truda ima i uspjeha” moto je Judo kluba Sakura. U njihov klub odlazi još jedna nagrada za zaslužni sportski kolektiv Zagrebačke županije. Priznanje za njihov  rad primili su od  Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije koja je organizirala proglašenje najboljih sportaša, 01.03.2024. u kongresnom banket centru Princess u Jastrebarskom.

9.3.2024. u Velikoj Gorici održana je Turopoljska frka, međunarodna judo manifestacija u organizaciji JK Pinky na kojoj se natjecalo 536 natjecatelja. Na turniru su nastupili i mladi natjecatelji Judo kluba Sakura osvojivši dvije medalje, jedno srebro i jednu broncu. Srebro je osvojio Noa Pasanec (U14 -55 kg) dok se s broncom vraća Karlo Lovrinović (U14 -60kg). Peto mjesto je zauzeo Leon Klemenčić (U14+66kg).

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite