Potpisan ugovor za početak četvrte faze projekta “Zaželi – Nisi sam”

Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika sklopilo je danas ugovor s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike za provedbu četvrte faze projekta “Zaželi – Nisi sam”. Vrijednost ugovora je 742.500 eura, a provodit će se u razdoblju do tri godine, od dana, 22. ožujka 2024., pa sljedećih 36 mjeseci. Projekt je nastavak prethodnih, koji su se pokazali i te kako poželjnim i korisnim na našem području u smislu prevencije institucionalizacije onih kojima je potrebna pomoć u određenim životnim okolnostima.

Projektom je predviđeno cjelovito financiranje za zapošljavanje 15 gerontodomaćica ili domaćina na tri godine, do isteka ugovornog razdoblja. Riječ je o težezapošljivim osobama iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Oni će usluge pomoći u kući i oko kuće, uglavnom staračkim i samačkim domaćinstvima, pružiti za 90 potrebitih korisnika s područja Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, pa su i partneri Crvenog križa u tom projektu gradovi Samobor i Sveta Nedelja te Općina Stupnik.

Zagrebačka županija će zaposlenim osobama osigurati regres za godišnji odmor te uskrsnice i božićnice.

Ugovor je uime Gradskog društva Crvenog križa Samobor potpisala ravnateljica Anica Francetić Kufrin.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite