Okrugli stol u Bjelovaru

Grad Sveta Nedelja sudjelovao je 26.3.2024. na Okruglom stolu u Bjelovaru na temu: Pregled dosadašnjih rezultata na putu do prelaska na puni kapacitet iskorištavanja geotermalne energije u okviru Projekta „Izrada tehničke dokumentacije za korištenje geotermalne energije na području Velikog Korenova – Korenovo GT 1,“ koji je organizirao Grad Bjelovar, a održalo se u Gradu Bjelovaru u prostoru Kulturno medijskom centru Bjelovar

Na okruglom stolu raspravljali su o mogućnosti korištenja geotermalne energije u Republici Hrvatskoj te o konkretnim iskustvima na provedbi projekata u Gradu Bjelovaru i Gradu Svetoj Nedelji, gradonačelnik Grada Bjelovara g. Dario Hrebak, zamjenik gradonačelnik Grada Svete Nedelje Gabrijel Deak, direktorica sektora geotermalne energije iz Agencije za ugljikovodike, Dekan rudarsko geološko naftnog fakulteta g. Vladislav Brkić i stariji istraživač u Odjelu za OIE, klimu i zaštitu okoliša na Energetskom institutu Hrvoje Požar g. Tomislav Đurić.

Više o bespovratnim sredstvima možete pronaći na web stranicama.

https://eeagrants.hr/programi/energija-i-klimatske-promjene/

https://eeagrants.org/

Zajedno za zelenu, konkurentnu i uključivu Europu

Projekt „Izrada tehničke dokumentacije za korištenje geotermalne energije“ je financiran od Islanda, Lihtenštajna i Norveške kroz Financijski mehanizam Europskog gospodarskog prostora (EGP) 2014.-2021. uz nacionalno sufinanciranje Republike Hrvatske u okviru Programa „Energija i klimatske promjene“. Održiv razvoj i zaštita okoliša ciljevi su projekta nakon konačne implementacije projekata koji slijede bušenje bušotine i dobivanje eksploatacijskog polja, smanjit će se emisija CO2 te će se koristiti energija koja je neovisna o vremenskim prilikama i cijeni energenata.

Objavljeni sadržaj isključiva je odgovornost Nositelja projekta Grada Svete Nedelje te Projektnih partnera EKOPLODOVI d.o.o. i EFLA Consulting Engineers i ni na koji način se ne može smatrati da odražava stavove Upravitelja Programa „Energija i klimatske promjene“.

Popratni dokumenti

Okrugli-stol-Bjelovar.pdf
Okrugli stol u BjelovaruOkrugli-stol-Bjelovar.pdf (250 KB)

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite