NATJEČAJ za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2024. / 2025.

NATJEČAJ
za upis djece u programe
predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2024. / 2025.
u pedagoškoj godini 2024./2025. planira se upis do 95 djece u programe:

I. REDOVITI DESETOSATNI PROGRAM ODGOJNO-OBRAZOVNOG RADA ZA DJECU RANE I PREDŠKOLSKE DOBI – OBJEKTI: STRMEC, RAKITJE, KERESTINEC, JAGNJIĆ DOL
II.DESETSATNI PROGRAM RANOG UČENJA ENGLESKOG JEZIKA S DJECOM PREDŠKOLSKE DOBI U ORGANIZACIJI VRTIĆA OD 4 GODINE DO POLASKA U ŠKOLU – OBJEKT: KERESTINEC
III. CJELODNEVNI SPORTSKI PROGRAM ZA DJECU PREDŠKOLSKE DOBI U ORGANIZACIJI VRTIĆA ZA DJECU OD 4 DO POLASKA U ŠKOLU – OBJEKT: STRMEC, RAKITJE
PODNOŠENJE PRIJAVE ZA UPIS DJECE U PROGRAME

Kako bi što lakše omogućili roditeljima, skrbnicima, udomiteljima djece podnošenje prijave za upis, molimo Vas da prijavu za upis djeteta sa svom propisanom dokumentacijom predate isključivo korištenjem elektroničkog sustava prijavljivanja – SOM aplikacija.

Poveznica za prijavu na natječaj:
https://som-natjecaj.eu/authentication/register

Prijave za upis zaprimaju se u periodu: od 08.04.2024. do 19.04.2024. godine do 23:59 sati, kada će se SOM aplikacija zaključati te više neće biti moguće predati prijavu

Popratni dokumenti

Natječaj (0 KB)
Upute za korsinike (0 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite