Obavijest HZJZ o provedenoj analizi javnih bunara i izvora – Izvor Žabica u Rakitju!

Hrvatski zavod za javno zdravstvo Zagrebčke županije izvršio je uzorkovanje i analizu vode na parametre skupine A prema važećem Pravilniku na izvorištima i javnim bunarima.

IZVOR ŽABICA RAKITJE:

Prema ispitanim parametrima uzorak vode zbog mikrobiološkog onečišćenja NIJE SUKLADAN zahtjevima članka 6. Zakona o vodi za ljudsku potrošnju (NN 30/2023) i priloga I Pravilnika o parametrima sukladnosti, metodama analiza i monitorinzima vode namijenjene za ljudsku potrošnju (NN 64/2023, NN 88/2023).

NAPOMENA:
Korištenje takve vode za piće, pripremu jela te za osobnu higijenu predstavlja rizik za ljudsko zdravlje. Ukoliko se ipak koristi, preporuka je prije upotrebe prokuhati vodu i čuvati je do upotrebe na hladnome, u čistim i dezinficiranim posudama.

 

Poveznica na članak:      Analize javnih bunara i izvorišta – Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije (zzjz-zz.hr)

Poveznica na kartu:        IZVORI ZAGREBAČKE ŽUPANIJE – Google moje karte

Ispitivane lokacije  obilježene su i prikazane na karti koristeći uslugu „Google Maps“, crvenom bojom su prikazani nesukladni uzorci, a zelenom bojom sukladni uzorci, te je pod opisom uzorka i kratko pojašnjenje za građanstvo.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite