Poziv na radionicu za izradu Strateškog razvojnog plana i plana korištenja ESI fondova

POZIV

na radionicu za izradu Strateškog razvojnog plana i plana korištenja ESI fondova za Grad Sveta Nedelja, koja će se održati 13. svibnja 2024. godine u 14:30 sati u Društvenom domu Mala Gorica (A. Šenoe 34, Mala Gorica,  10 431 Sveta Nedelja)

Grad Sveta Nedelja kreće s izradom Strateškog razvojnog plana za razdoblje od 2024. do 2031. godine i Plana korištenja ESI fondova u aktualnom višegodišnjem financijskom okviru 2021. – 2027. Strateški razvojni plan za sedmogodišnje razdoblje predstavlja najvažniji dokument razvoja pojedine jedinice lokalne samouprave u kojemu se razlažu prednosti i nedostaci, potrebe i potencijali lokalne zajednice, te se utvrđuju strateški ciljevi, razvojni prioriteti i definiraju mjere/aktivnosti/projekti potrebni za provođenje tih ciljeva i prioriteta.

Na radionici će se raspravljati o aktualnom stanju u gradu – o prednostima i nedostacima u društvenom, gospodarskom i komunalnom području, s ciljem utvrđivanja postojećih potreba i razvojnih mogućnosti. Također će svatko moći predlagati moguća rješenja i iznijeti svoje viđenje budućeg razvoja na svim područjima.

Stoga, kako bi proces izrade strateškog dokumenta bio što demokratičniji i uključiviji, pozivamo vas da sudjelujete u zajedničkom planiranju razvoja našeg grada!

Zbog interesa Grada i potrebe izrade Strateškog razvojnog plana i Plana korištenja ESI fondova kao preduvjeta za izradu i kandidiranje razvojnih projekata, molimo da se odazovete na radionicu.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite