Obavijest o slanju uplatnica i računa za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda u elektroničkom obliku

Grad Sveta Nedelja omogućuje uslugu slanja uplatnica i računa za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda putem elektroničke pošte (e-mailom), a sukladno odredbama Zakona o općem upravnom postupku, Zakona o porezu na dodanu vrijednost i Zakona o elektroničkoj ispravi. Račun poslan elektroničkom poštom vrijedi kao i račun poslan u papirnatom obliku te svi koji se odluče za primanje računa u elektroničkom obliku više neće dobivati račune u papirnatom obliku na kućnu adresu. Dostava računa smatrat će se izvršenom upućivanjem elektroničke pošte na e-mail adresu koju navedete u priloženoj Suglasnosti.

Suglasnost se može u svakom trenutku opozvati pisanim putem pri čemu će se usluga deaktivirati te se tada uplatnice i računi ponovo počinju dostavljati u papirnatom obliku na adresu obveznika.

 

Ukoliko želite zaprimati račune na Vašu e-mail adresu, molimo Vas da ispunite i potpišete (ovjerite pečatom ukoliko se radi o pravnoj osobi) sljedeću Suglasnost i vratite je putem e-maila na adresu: kiv.naknada@grad-svetanedelja.hr

 

Suglasnost za prihvat uplatnica i računa za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda u elektroničkom obliku možete preuzeti iz ove objave ili na stranici grada pod kategorijom Obrasci i zahtjevi za građane | Grad Sveta Nedelja (grad-svetanedelja.hr) .

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite