Paradajz from Paradise na jezeru Kipišće

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na ljetne gastro-zabavne večeri Paradajz from Paradise u Svetoj Nedelji  (21.-23.6.2024., park/jezero Kipišće od 19 sati).

Dočekajte ljeto u Svetoj Nedelji na Rajskoj plaži uz jezero i Paradise piknik zoni uz gastro-zabavne večeri „Paradajz from Paradise“ i uživajte u okusima raja u interpretaciji poznatih kuhara i vrhunskim koktelima od rajčice, nazdravljate još jednom početku ljeta koje smo toliko čekali.

U prvom planu su Rajske rajčice koje se već više od 20 godina uzgajaju u Svetoj Nedelji, a uvrštene su među 50 najpriznatijih proizvođača sorti cherry i cocktail rajčica u svijetu.

Zvijezde događanja su Marin i Josip Nekić, pioniri food truck revolucije u Hrvatskoj koji su za posjetitelje pripremili dobre stare klasike, ali i slasne novitete. Jedan od omiljenih specijaliteta je pulled pork sendvič koji će se naći u novom ruhu – uz dodatak džema od rajčica.

“Uvijek se trudimo koristiti domaći proizvod, a finalno jelo ponuditi s nekom osobnom pričom iza toga. Rajska rajčica se uzgaja u Svetoj Nedelji gdje i radimo ovo događanje kao hommage lokalnoj proizvodnji. Osim apgrejdanog pulled pork sendviča, napravili smo novu salsu od rajčica za nachose, sorti Bumblebee, Sunstream, Campari i Yoom te raznih mediteranskih začina. Kad smo složili salsu, toliko nas je okus podsjetio na salsu bake Antice i tunkanje prstiju u staklenke da smo salsu nazvali po baki. Naravno, njoj tada nisu bile dostupne navedene sorte, ali okus je baš kao iz djetinjstva!” priča nam Marin Nekić.

Posjetitelji Paradajz from Paradisea imat će priliku kušati i vrhunske meksičke destilate u kombinaciji s lokalnim namirnicama. Koktele potpisuju sjajni barmeni Gringos de Croatia.

Za najmlađe posjetitelje pripremili smo besplatne likovne radionice “Bumbargrad” te radionice pripreme i tiska linoreza uz poznatog grafitera Krešimira  Golubića.

Uz rajska jela i zalogaje moći ćete uživati i u dobrom glazbenom ritmu uz:

 • Daddy Cool Band (21.6.)
 • SILENTE (22.6.) i
 • ZSA ZSA & Band  (23.6.)

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite