JAVNI NATJEČAJ za financiranje projekata udruga u području djelatnosti poljoprivrede, očuvanja prirode i zaštite okoliša, te doprinosa razvoju turističke ponude i tradicijskih vrijednosti u 2018. godini, a koji su od interesa i značaja za Grad Svetu Nedelju

Dokumentacija

Konačni-Zaključak-o-rezultatima-javnog-natječaja.pdf
Konačni Zaključk o rezultatima Javnog natječajaKonačni-Zaključak-o-rezultatima-javnog-natječaja.pdf (66 KB)
Konačni-rezultati-Tabela.pdf
Tabela - konačni rezultati financijskih sredstava Konačni-rezultati-Tabela.pdf (68 KB)
prijedlog-Zaključka-o-rezultatima-javnog-natječaja-poljop..pdf
Prijedlog Zaključka o rezultatima Javnog natječajaprijedlog-Zaključka-o-rezultatima-javnog-natječaja-poljop..pdf (110.8 KB)
Tabela-prijedlog-financijskih-sredstava.pdf
Tabela - prijedlog financijskih sredstava Tabela-prijedlog-financijskih-sredstava.pdf (69.2 KB)
3618_001.pdf
Odluka o raspisivanju javnog natječaja3618_001.pdf (156.4 KB)
Javni-natječaj-poljoprivredazašt.okolišarazvoj-turističke-ponude-18.doc
Javni natječaj za financiranje projekata udruga u području djelatnosti poljoprivrede, očuvanja prirode i zaštite okoliša, te doprinosa razvoju turističke ponude i tradicijskih vrijednosti u 2018. godini, a koji su od interesa i značaja za Grad Svetu NedeljuJavni-natječaj-poljoprivredazašt.okolišarazvoj-turističke-ponude-18.doc (278.5 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite