Anketa - Strategija zelene urbane obnove Grada Svete Nedelje Strategija će definirati konačna rješenja i projekte koji će biti prilagođeni potrebama stanovništva, a kojima se u konačnici povećava kvaliteta javnih prostora te posljedično kvaliteta života na području Grada Svete Nedelje. Ispuni anketu!

Javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto viši referent za komunalni doprinos u Upravni odjel za financije, računovodstvo, i javne prihode

Sadržaj

Javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto:

— viši referent za komunalni doprinos u Upravni odjel za financije, računovodstvo i

javne prihode (službenik III. kategorije, potkategorija: viši referent, klasifikacijski rang

9.), 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Dokumentacija

Poziv-na-testiranje-1-1.pdf
Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnostiPoziv-na-testiranje-1-1.pdf (125.9 KB)
Visi-referent-za-komunalni-doprinos.pdf
Javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto viši referentVisi-referent-za-komunalni-doprinos.pdf (2.52 MB)
informacija-_o-provedenom-postupku-1-1.pdf
Informacija o dovršetku postupka za prijam u službu višeg referenta za komunalni doprinos na neodređeno vrijemeinformacija-_o-provedenom-postupku-1-1.pdf (104 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite