Javni natječaj za prijam u službu vježbenika za obavljanje poslova administativnog tajnika

Sadržaj

JAVNI NATJEČAJ za prijam u službu vježbenika – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme od 12 mjeseci radi osposobljavanja za obavljanje poslova radnog mjesta referenta – administrativnog tajnika

Tekst Javnog natječaja: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8259883.htm

Dokumentacija

Obavijest-i-upute_-vježbenik-administrativni-tajnik.pdf
Obavijest i upute kandidatima o opisu poslova i podacima o plaći radnog mjesta - vježbenik za osposobljavanje poslova radnog mjesta referenta - administrativnog tajnika Obavijest-i-upute_-vježbenik-administrativni-tajnik.pdf (302.5 KB)
Poziv-na-testiranje-vježbenik.pdf
Lista kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja i poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti Poziv-na-testiranje-vježbenik.pdf (123.6 KB)
Infromacija-o-dovršetku-postupka-vježbenik.pdf
Informacija o dovršetku postupka za prijam u službu vježbenika na određeno vrijemeInfromacija-o-dovršetku-postupka-vježbenik.pdf (25.9 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite