Javni natječaj za prijem u službu na radno mjesto – viši referent za prostorno-komunalne djelatnosti

Sadržaj

JAVNI NATJEČAJ
za prijam u službu na radno mjesto:
– viši referent za prostorno-komunalne djelatnosti u Upravni odjel za gospodarstvo, EU projekte, komunalne djelatnosti, prostorno uređenje i zaštitu okoliša i imovinsko-pravne poslove (službenik III. kategorije, potkategorija viši referent, klasifikacijski rang 9.), 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od tri mjeseca.

Tekst Javnog natječaja: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8259882.html

Dokumentacija

Obavijest-i-upute_-viši-referent-za-prostorno-komunalne-djelatnosti.pdf
Obavijest i upute kandidatima o opisu poslova i podacima o plaći radnog mjesta - viši referent za prostorno-komunalne djelatnostiObavijest-i-upute_-viši-referent-za-prostorno-komunalne-djelatnosti.pdf (290.1 KB)
poziv-na-testiranje-prostorno-komunalne-djelatnosti-1.pdf
Lista kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja i poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti poziv-na-testiranje-prostorno-komunalne-djelatnosti-1.pdf (126.8 KB)
Infromacija-o-dovršetku-postupka-viši-referent-za-prostorno-komunalne-djelatnosti.pdf
Infromacija o dovršetku postupka za prijam u službu službenika višeg referenta za prostorno komunalne djelatnostiInfromacija-o-dovršetku-postupka-viši-referent-za-prostorno-komunalne-djelatnosti.pdf (26.3 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite