Oglas za prijem u službu na određeno vrijeme

Sadržaj

OGLAS

za prijem u službu na radno mjesto:

-viši referent za poljoprivredu i zaštitu okoliša u Upravni odjel za gospodarstvo, EU projekte, komunalne djelatnosti, prostorno uređenje i zaštitu okoliša i imovinsko-pravne poslove (službenik III. kategorije, podkategorija viši referent, klasifikacijski rang 9.), 1. izvršitelj/ica na određeno vrijeme do povratka duže odsutne službenice, uz obvezni probni rad u trajanju od dva mjeseca.

 

Dokumentacija

Oglas-za-prijem-u-službu-na-određeno-vrijeme.pdf
Oglas za prijem u službu na određeno vrijemeOglas-za-prijem-u-službu-na-određeno-vrijeme.pdf (211.4 KB)
OBAVIJEST-I-UPUTE-viši-referent.pdf
OBAVIJEST I UPUTE kandidatima o opisu poslova i podacima o plaći radnog mjesta, načinu i području testiranjaOBAVIJEST-I-UPUTE-viši-referent.pdf (159.5 KB)
Poziv-na-testiranje-poljoprivreda-i-zaštita-okoliša-1.pdf
Lista kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja i poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti Poziv-na-testiranje-poljoprivreda-i-zaštita-okoliša-1.pdf (127 KB)
Ispravak-poziv-na-testiranje.pdf
Ispravak liste kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja i poziva na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti Ispravak-poziv-na-testiranje.pdf (127.6 KB)
Infromacija-o-dovršetku-postupka-viši-referent-za-poljoprivredu.pdf
Informacija o dovršetku postupka za prijam u službu službenika višeg referenta za poljoprivredu i zaštitu okoliša na određeno vrijemeInfromacija-o-dovršetku-postupka-viši-referent-za-poljoprivredu.pdf (26.8 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite