Obavijest Općinskog suda u Novom Zagrebu, Stalne službe u Samoboru otvaranju pojedinačnog z.k. ispravnog postupka!

Dokumentacija

1._oglas_-_predlagatelji_ana_petošić__i_ivica_ratković_iz_brezja35_201705161817.pdf
1. Oglas - predlagatelji Ana Petošić i Ivica Ratković iz Brezja1._oglas_-_predlagatelji_ana_petošić__i_ivica_ratković_iz_brezja35_201705161817.pdf (78.2 KB)
1._oglas_-_predlagatelji_nada_karabelj_i_darko_karabelj_iz_zagreba35_201705161860.pdf
1. Oglas - predlagatelji Nada Karabelj i Darko Karabelj iz Zagreba1._oglas_-_predlagatelji_nada_karabelj_i_darko_karabelj_iz_zagreba35_201705161860.pdf (94.3 KB)

Sadržaj oglasa

Općinski sud u Novom Zagrebu, Stalna služba u Samoboru, po sucu tog suda Darku župančiću, kao sucu pojedincu, u zemljišno-knjižnom predmetu predlagatelja Ane Petošić iz Brezja i Ivice Ratkovića iz Brezja objavljuje sljedeći oglas:

1. Oglas – predlagatelji Ana Petošić i Ivica Ratković iz Brezja

Općinski sud u Novom Zagrebu, Stalna služba u Samoboru, po sucu tog suda Darku župančiću, kao sucu pojedincu, u zemljišno-knjižnom predmetu predlagatelja Nade Karabelj iz Zagreba i Darka Karabelja iz Zagreba objavljuje sljedeći oglas:

1. Oglas – predlagatelji Nada Karabelj i Darko Karabelj iz Zagreba

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite