Program zaštite divljači na području Grada Svete Nedelje

Javna obavijest

Na temelju članka 77. stavak 2. Zakona o lovstvu (NN 99/18, 32/19 i 32/20) i godišnjeg plana za poduzimanje određenih mjera za sprječavanje štete od divljači kojeg je donio Grad Sveta Nedelja na temelju Programa zaštite divljači daje se:

JAVNA OBAVIJEST

Obavještavaju se korisnici zemljišta koja se nalaze na površinama obuhvata Programa zaštite divljači Grada Svete Nedelje, da su dužni kod zaštite svojih površina od šteta na divljači pravovremeno obavijestiti Grad Svetu Nedelju o početku šteta na površinama, kako bi Grad mogao postupiti prema spomenutom Programu i Protokolu za poduzimanje određenih mjera za sprječavanje štete od divljači, sukladno Zakonu o lovstvu.

Poduzimanje određenih mjera za sprječavanje šteta Grad Sveta Nedelja nije dužan poduzimati u ograđenim voćnjacima, plantažama i sličnim nasadima koji ne pripadaju površini obuhvata Programa zaštite divljači.

Za ostvarivanje prava zaštite korisnik zemljišta je dužan dati Gradu na uvid vlasnički ili posjedovni list, odnosno ugovor o zakupu zemljišta kojeg koristi. Isto tako je dužan na zahtjev Grada omogućiti utvrđivanje položaja zemljišta na kojem je počinjena šteta.

Molimo Vas da o nastalim štetama obavijestite sljedeće osobe:

Matea Filipović Pribil, mag.ing.agr.

Viša referentica za poljoprivredu i zaštitu okoliša- 013335 448

Vlado Keleković

Predsjednik LU ”JASTREB” Sveta Nedelja – 098 163 5431

 

 

Dokumentacija

SGrad-Sveta24041007300.pdf
Javna obavijest za lovnu godinu 2024.-2025. SGrad-Sveta24041007300.pdf (574.1 KB)
Javna-obavijest-za-lovnu-godinu-2023_2024.pdf
Javna obavijest za lovnu godinu 2023.-2024.Javna-obavijest-za-lovnu-godinu-2023_2024.pdf (612.1 KB)
NASLOV.pdf
Program zaštite divljači za Grad Svetu NedeljuGospodarsko razdoblje 1.4.2019. - 31.3.2029.NASLOV.pdf (802.9 KB)
PZD-Plan-biosigurnosti-1.pdf
Plan biosigurnostiMjere za sprječavanje pojave i širenja influence ptica na području RHPZD-Plan-biosigurnosti-1.pdf (1.26 MB)
PZD-GRAD-SVETA-NEDELJA-.pdf
Program zaštite divljačiGrad Sveta NedeljaPZD-GRAD-SVETA-NEDELJA-.pdf (5.26 MB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite